Ecco 4.0-200

Наявність на складі: На замовлення

Одноступінчасті поршневі компресори Ecco 4.0-200 з ремінним приводом призначені для обслуговування майстерень, автосервісів та цехів підприємств, на яких відсутня централізована система повітропостачання. Вони мають попит завдяки доступній ціні, компактним розмірам і оптимальним технічним характеристикам:

  • потужність – 3,0 кВт (4,0 л. с.);
  • робочий тиск – 10 атм;
  • витрата повітря – до 510 л/хв (продуктивність – до 440 л/хв).

Від інших пристроїв з модельної лінійки поршневих компресорних установок Eccoair компресор Ecco 4.0-200 відрізняється збільшеним розміром повітрозбірника (об’єм ресивера становить 200 л), що дозволяє частково компенсувати пікові навантаження при одночасному підключенні кількох споживачів стисненого повітря або рідше запускати композицію.

Компресорне обладнання Eccoair вже довело свою ефективність та практичність. Завдяки використанню високоякісних матеріалів та вузлів, воно відрізняється великим терміном служби та високою надійністю. Тому споживачі, які потребують безперебійно працюючого компресора для виробничих потреб, можуть упевнено вибирати цю модель.

Для покупки цієї чи іншої моделі поршневого компресора, отримання консультації, будь ласка, звертайтесь за телефоном (050) 331-73-10 або оформляйте заявку на сайті.